İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Belgegeçer : .
WEB https://moeium.meb.k12.tr
Adres : Bostanbaşı Mah. Maki Sokak No7 Yeşilyurt / MALATYA
VİZYON : Eğitim kültürünü öğretim yöntemleri modalarına kapılma kültüründen, başarı, profesyonellik ve sonuç alma kültürüne çevirmek ve Okulumuz, öğrencilerine kendi potansiyellerini kullanma ve geliştirme yönünden bölgemizin tek modeli olacaktır.
MİSYON : Otizmli çocukların özelliklerinde kaynaklanan yetersizliklerini en aza indirmek ve tüm gelişim alanlarındaki potansiyelini en üst düzeye çıkararak yaşadığı toplumun bağımsız bir üyesi olması yönünde nitelikli eğitim vermek
BAŞARILAR : Okulumuz bünyesinde faaliyet gösteren Ses-Siz Adımlar Spor Kulübü ve Nefes Spor Kulübü Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen bölge ve Türkiye şampiyonalarında son iki yılda 76 sı altın toplamda 110 madalya kazandı.

Saatler : 08.55 - 14.10
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Otobüs - Minibüs
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 8km. - 6km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :